Fotolijsten
Wij verkopen ook verschillende soorten fotolijsten, kado lijsten en passe-partouts.  Kom naar onze winkel voor het assortiment of kijk op www.deknudt-frames.be of www.decalframe.nl  om alvast wat inspiratie op te doen. Ook kunnen wij lijsten voor u op maat laten maken.
Pasfoto's

Een pasfoto moet aan een enorme hoeveelheid eisen voldoen. Door uw pasfoto bij Foto Hoedemaekers te laten maken voorkomt u dat uw pasfoto op het gemeentehuis niet voldoet aan de criteria.Wij maken pasfoto's volgens de officiële wettelijke Nederlandse eisen voor paspoort, rijbewijs en ID-kaart. De eisen zijn in heel Nederland hetzelfde dus u kunt de pasfoto's prima bij ons in Venray laten maken als u in Horst a/d Maas of Boxmeer woont.         4 pasfoto's is 9,95, 8 pasfoto's is 12,95.

Voor buitenlandse documenten zijn de eisen soms anders dan de Nederlandse pasfotovoorschriften. Zo wil India de pasfoto's graag op 5x5 cm en Amerika een witte achtergrond. Ook deze pasfoto's kunnen wij maken. 2 pasfoto's is 9,95 en 4 pasfoto's is 12,95.

Voor het maken van een pasfoto hoeft u geen afspraak te maken. 

Terms of Use  |  Privacy Policy Copyright 2013 by Foto Hoedemaekers.